Prima PaginaDespre noiRochii de mireasaRochii de ocaziegfhContact Salon D'Alba Oradea
In magazinul nostru aflat in Oradea pe strada: Gala Galaction, nr. 14, tel. 0748 544 728 puteti gasi o gama larga de rochii de mireasa, rochii de domnisoare de onoare si tinute de seara impreuna cu accesoriile necesare pentru a fi mereu in centrul atentiei si a va oferi clipe de neuitat la evenimentele importante din viata dumneavoastra.

Rochiile sunt realizate dim materiale de cea mai buna calitate: brocarduri, organza, tul, saten, tafta, dantele, voaluri, accesorizate fiind cu broderii aplicate manual, strassuri, paiete, margele, perle. Acestea se pot cumpara s-au achizitiona in sistem de chirie impreuna cu accesoriile necesare: voauri, posete, manusi, cape, blanite, bolerouri, etc.

Tot la noi mai puteti gasi o gama larga de coronite, diademe, coliere, ace de par, flori pentru nasi, perinite pentru verighete, batiste pentru biserica, cosulete pentru petale, jartiere, etc.

Astfel vizitand Salonul D'Alba veti putea allege din peste 100 de modele realizate in serie mica s-au unicat satisfacand cele mai exigente dorinte. De asemenea va puteti realiza la comanda modelul dorit sub indrumarea directa a unui designer vestimentar, putand fi siguri astfel de seriozitatea si profesionalismul nostru.

Preturile sunt accesibile oricarui buzunar, in magazinul nostru putand beneficia de numeroase promotii iar pentru clientii fideli acordam discounturi substantiale pe baza talonului de fidelitate.

Va asteptam sa spuneti "DA" cu Salon D'Alba